Te bezoeken op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag & zaterdag.

visit on Monday, Tuesday, Wednesday, Friday & Saturday.

SHOWROOM DELFT
SHOWROOM DELFT
HANDMADE
HOME DECO
OP AFSPRAAK
HANDGEKNOOPT
HANDPICKED
KUSSENS
ALL SIZES
SHOWROOM DELFT
COLORS
REINIGING

-Bezoek Delft wanneer je op zoek naar een handgeknoopt Perzisch of van andere oosterse origine tapijt. In showroom Delft presenteren wij u onze mooiste vondsten. Alle tapijten en kussens op deze locatie zijn handgeknoopt. Het aanbod bestaat grotendeels uit gebruikte tapijten. Het volledige aanbod in Delft is chemisch gereinigd en bedoeld voor direct gebruik in huiselijke omgeving.

 

-Meet nauwkeurig je maten en maak voldoende foto's en denk alvast over de eisen waar jouw droomkleed aan moet voldoen. Hierdoor kunnen we jou niet alleen helpen bij het maken van de juiste keuze maar ook passend styling advies geven. Je hebt een afspraak van minimaal 30 minuten zonder maximum. Tijdens je bezoek voorzien we je van koffie & thee en kan je gebruik maken van onze toilet voorzieningen. Helaas kunt u bij ons niet met credit card betalen.

 

-De showroom ligt tussen de A13 en de A4, dicht aan de snelweg en beschikt over voldoende parkeerplaats voor onze entree. Uw auto kan dicht bij  het entree geparkeerd worden zodat wij het gemakkelijk voor u in kunnen laden. In iedere soort auto past minimaal één 200x300cm tapijt en in de meeste gevallen zelfs twee. We beschikken over een rolstoel vriendelijke ingang.

 

-Alle kleden zijn overzichtelijk ingedeeld op maat en daarbij zo veel mogelijk op kleur.

Bij ons vind je geen torenhoge stapels of enkel opgerolde tapijten. Je kunt ook gewoon echt lekker zelf je gang gaan.
Wij staan standby voor al jouw vragen.

Heb je favorieten op Marktplaats? Bij het laten zien van een foto of de advertentie hebben wij ze er zo bij gevonden!

Het volledige aanbod staat op ons up-to-date Marktplaats account : HYPE pop-up Delft.
Alvast thuis op je gemak door onze advertenties bladeren kan een ontspannend effect hebben op je avond. En een voorbereid mens telt voor twee want ze staan er echt allemaal op ;).

 

-Het meenemen van huisdieren is niet mogelijk.
-Uitsluitend te bezoeken op afspraak of uitnodiging.